Loodgieterswerk

Loodgieterswerk is al sinds jaar en dag een specialisme waar ieder huishouden of bedrijf soms noodgedwongen gebruik van dient te maken. Het moment dat u er gebruik van gaat maken is vaak wanneer er iets kleins defect is, dat snel gerepareerd moet worden.

U schakelt dan het liefst een specialist in omdat u dan gegarandeerd bent van een gedegen eindresultaat. Wij zijn de specialist die u zoekt. Wij staan voor iedere klus van groot tot klein voor u klaar om het te verhelpen, voorkomen of aan te leggen.

Aanleg

Tot de meest voorkomende klussen behoren het aanleggen van riolering, waterleidingen, gasleidingen en sanitaire installaties. Hierbij kan het gaan om vervanging en plaatsing van eerdergenoemde. Deze klussen zijn routine voor ons en dat is voor het eindresultaat wel zo veilig.

Onderhoud

Voor het behoud van de riolering, leidingen en installaties is regulier en preventief onderhoud vereist. U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten op het werk dat wij bij u aangelegd hebben. Wanneer dit onderhoud uitgevoerd wordt, weet u direct de status van de riolering en leidingen en kan er zo nodig ingespeeld worden op slijtage of andere voorkomende storingen.


Legionella preventie

Legionella is een bacterie die ontstaat doordat water de kans krijgt om lang stil te staan in delen van het watersysteem waar op dat moment geen waterdoorstroming mogelijk is. Deze bacterie verspreidt zich in kleine waterdruppeltjes. Doordat mensen deze druppeltjes inademen of binnenkrijgen kan de legionellagriep of veteranenziekte overdragen worden.

Dit is natuurlijk iets dat u wilt voorkomen. Bent u niet zeker van uw watersysteem of is er binnen uw huis of bedrijf voor langere periode een bepaalde sanitaire voorziening niet gebruikt, twijfel dan niet en laat een legionella onderzoek uitvoeren om zeker te zijn dat uw huis of bedrijfspand geen sporen van legionella bevat. Denk aan uzelf, wij als deskundig bedrijf kunnen u helpen dit te voorkomen of verhelpen.